Over Beautytriangle

Welkom,

Beautytriangle is een Anbos aangesloten schoonheidssalon in Reeuwijk, waar klanten in een veilige, hygiënische en sfeervolle omgeving met vakkennis en professionele apparatuur worden behandeld.

In mijn salon wil ik u met mijn visie en specialisaties, een eerlijke en haalbare doelstelling voorleggen. Op basis van deze doelstelling zal ik u dan ook adviseren en behandelen. Er wordt – zowel voor thuis gebruik als tijdens de speciale behandelmethodes in de salon – gewerkt met de krachtige producten van Pascaud. De behandelingen worden eventueel aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen en soms met behulp van apparatuur.

Beautytriangle biedt behandelingen aan voor zowel huidverzorging, huidverbetering, huidverjonging, als voor huidproblemen.

De driehoek ‘triangle’ staat voor optimalisering van schoonheid, waarbij drie afzonderlijke aspecten een cruciale rol spelen. Als deze drie afzonderlijke aspecten samenkomen, zal het optimale resultaat behaald worden:

De aanpak van buitenaf
De aanpak van binnenuit
De perfecte balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Door middel van de aanpak in de drie fases spreekt u het zelfherstellend vermogen van uw huid aan. Wanneer deze driehoek in harmonie is, zult u werkelijk stralen.

De combinatie van bovengenoemde elementen stelt mij als uw behandelaar in staat om met mijn kennis, visie en passie succesvolle resultaten te behalen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral onder het kopje ‘behandelingen’ om te zien welke behandelingen schoonheidssalon Beautytriangle zoal aanbiedt.

Graag hoop ik u te mogen ontvangen in schoonheidssalon Beautytriangle te Reeuwijk om deze passie in luxe en ontspanning te ervaren!

Margaret van Voorst

Graag stel ik mij aan u voor, mijn naam is Margaret van Voorst.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik ben gek op dieren en ik hou van gezelligheid met mijn familie en vrienden. In mijn twintiger jaren ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heb ik mij aangesloten bij onze branchevereniging ANBOS. Na jaren in loondienst geweest te zijn in de schoonheidsbranche, ben ik in 2014 mijn passie en droom uit gaan voeren. In 2014 ben ik schoonheidssalon Beautytriangle gestart, waardoor ik mijn passie dagelijks uit mag voeren.

De afgelopen jaren heb ik hele mooie resultaten behaald met mijn klanten, met uiteraard de ‘triangle’ als uitgangspunt; ‘beauty begins within’.

Regelmatig volg ik trainingen, ga ik naar congressen en bijeenkomsten om mijn kennis en behandelmethodes up to date te houden. Ook bezoek ik beurzen om de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche te volgen.

Alles wat in Beautytriangle aanwezig is en uitgevoerd wordt staat voor eerlijkheid, passie en geloof in mijn mooie producten en behandelmethodes. Graag ontvang ik u in schoonheidssalon Beautytriangle te Reeuwijk om deze passie in luxe en ontspanning te ervaren!

Hartelijke groet,
Margaret