Lichaam

Huidverbeterende behandelingen voor het lichaam

Gelaat

Cellulite behandeling

Beautytriangle presenteert de PR Cell 2G. Het apparaat is ontwikkeld door Silhouette Tone in Canada. De PR Cell 2G is uniek in Nederland. Het is een apparaat dat door middel van een krachtige bindweefselmassage voor het lichaam de cellulite in fase 1 tot en met 4 verbetert en zelfs geheel laat verdwijnen.

Bij 95% van de vrouwen komt cellulite voor in verschillende fases, uiteenlopend van fase 1 (beginfase) tot en met fase 4 (ver gevorderd stadium). Cellulite kan ontstaan of verergeren door verschillende hormonale fases zoals: puberteit, zwangerschap en overgang. De ontwikkeling van cellulite is sterk afhankelijk van individuele en erfelijke factoren.

Wanneer u bij mij in de salon komt, zullen we samen een behandelplan opzetten, afhankelijk van in welke fase uw cellulite zich bevindt. De techniek die ik gebruik zorgt voor een diepe bindweefselmassage. Door deze diepe bindweefselmassage wordt de bloed- en lymfe circulatie gestimuleerd. Hierdoor kunnen opgehoopte
afvalstoffen op een natuurlijke manier het lichaam verlaten. Door deze betere circulatie zullen ophopingen en verklevingen zichtbaar verminderen of zelfs verdwijnen. Uw huid ziet er gladder en strakker uit!

De oorzaak van cellulite kunnen we helaas niet wegnemen, de cellulite zal langzaam weer verschijnen wanneer u stopt met de behandeling. Na deze intensieve kuur is het dus noodzakelijk om de behandeling gemiddeld één keer per vier weken te herhalen om het behaalde resultaat te behouden.

Tijdens de intake zal ik samen met u een behandelplan opstellen om te bekijken welke kuurvorm en producten het beste bij u passen.

TuiNa Chinese Massage voor nek, schouders en rug

TuiNa (Tui = duwen, Na = grijpen) massage kan worden toegepast om stagnaties op te heffen, om de vrije stroom te reguleren en te herstellen en zo de lichaamsweerstand te versterken.

Tijdens de behandeling worden er verschillende manipulatietechnieken toegepast, zoals vegen, wrijven, kneden, drukken, vibreren en passieve bewegingen om huidverbeterende effecten te bewerkstelligen. Omdat deze technieken het lichaam stimuleren, geeft het lichaam een reactie, waardoor de weerstand wordt versterkt en stagnaties kunnen worden geëlimineerd.

TuiNa is uitermate geschikt voor het behandelen van vermoeidheid en stress, gericht op de nek, schouders en rug.