Gelaat

Buiten de luxe huidverzorgende behandelingen en aanvullende behandelingen is Beautytriangle gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen op diverse gebieden.

Lichaam

Intensieve bindweefselmassage

De intensieve bindweefselmassage is een door Pascaud ontwikkelde massagetechniek die een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel geeft. Deze prikkel heeft invloed op de wisselwerking tussen inwendige organen, huid, spieren en botten. De bindweefselmassage is totaal gericht op het zelfherstellend vermogen van de huid. De bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, die zich tussen de opperhuid en spieren bevindt. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De bindweefselmassage werkt celvernieuwend en de huid gaat er jonger, voller en steviger uitzien. Bij het ouder worden van de huidconditie geeft de bindweefselmassage op een natuurlijke manier mooie resultaten. Deze bindweefselmassage is ook geschikt voor de dunne en gevoelige huid.

De bindweefselmassage kan ingezet worden voor:


Het verbeteren van de doorbloeding van de huid, zodat er verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen ontstaat
Het opheffen van verklevingen in de huid waardoor littekens en rimpels minder 
zichtbaar worden
Minder spanning in het gezicht
Stimuleren van het bindweefsel waardoor de huid meer stevigheid opbouwt
Huidfuncties stimuleren
Het verbeteren van de afvoer van afvalstoffen
Verbeteren huidtint
Totale verbetering van de huidconditie in combinatie met Pascaud supplementen.


Tijdens de intake maak ik samen met u een plan van aanpak welke kuurvorm en producten het beste bij u passen.

Diamant Microdermabrasie

Met de Diamant Microdermabrasie wordt de huid met behulp van diamanten opzetstukjes gepolijst. De bovenste huidlaag wordt verwijderd waardoor er een nieuwe gladde huid tevoorschijn komt. Het geeft onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid. Microdermabrasie is geschikt om alle actieve werkstoffen hun werk te laten doen. Door het polijsten van de bovenste huidlaag en door de vacuümfunctie van het apparaat, wordt het natuurlijk herstelproces van de huid gestimuleerd. Hierdoor ontstaat er een verbetering van de huid.

Microdermabrasie kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals:

Gladdere huid
Verminderen pigmentvlekken
Verminderen fijne rimpels
Verminderen fijne littekens
Verfijnen van de poriën
Verwijderen van de dode huidcellen
Egalere gelaatskleur
Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
Totale huidverbetering

Tijdens de intake maak ik samen met u een plan van aanpak om te kijken welke kuurvorm en producten het beste bij u passen.

Acne

Acne vulgaris – in de volksmond ook wel acne genoemd – is een term voor puistjes en onzuiverheden. Acne iseen veel voorkomende huidaandoening. Er bestaan verschillende soorten acne en er zijn diverse oorzaken voor acne aan te wijzen. Logischerwijs worden er verschillende producten en behandelmethoden gebruikt bij de behandeling van acne. Tijdens de intake maak ik samen met u een plan van aanpak om te kijken welke behandeling en producten het beste bij u passen.

Als u aanvullend verzekerd bent, vergoeden veel verzekeraars geheel of gedeeltelijk de kosten van de acnebehandeling. Informatie over de vergoeding is terug te vinden in uw polisvoorwaarden.

Spot Away

Met de Spot Away kunnen gemakkelijk fibromen, spinnaevi en bloedblaasjes verwijderd worden. De Spot Away is een effectieve en veilig behandeling met het principe elektrocoagulatie. Met de juiste voor- en nabehandeling is de behandelde plek met enkele dagen genezen.