Behandelingen

Buiten de luxe huidverzorgende behandelingen en aanvullende behandelingen is Beautytriangle gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen op diverse gebieden.

Intensieve bindweefselmassage

De intensieve bindweefselmassage is een door Pascaud ontwikkelde massagetechniek die een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel geeft. Deze prikkel heeft invloed op de wisselwerking tussen inwendige organen, huid, spieren en botten. De bindweefselmassage is totaal gericht op het zelfherstellend vermogen van de huid. De bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, die zich tussen de opperhuid en spieren bevindt. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De bindweefselmassage werkt celvernieuwend en de huid gaat er jonger, voller en steviger uitzien. Bij het ouder worden van de huidconditie geeft de bindweefselmassage op een natuurlijke manier mooie resultaten. Deze bindweefselmassage is ook geschikt voor de dunne en gevoelige huid.

De bindweefselmassage kan ingezet worden voor:


• Het verbeteren van de doorbloeding van de huid, zodat er verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen ontstaat
• Het opheffen van verklevingen in de huid waardoor littekens en rimpels minder 
zichtbaar worden
• Minder spanning in het gezicht
• Stimuleren van het bindweefsel waardoor de huid meer stevigheid opbouwt
• Huidfuncties stimuleren
• Het verbeteren van de afvoer van afvalstoffen
• Verbeteren huidtint
• Totale verbetering van de huidconditie in combinatie met Pascaud supplementen.


Tijdens de intake maak ik samen met u een plan van aanpak welke kuurvorm en producten het beste bij u passen.

Diamant Microdermabrasie

Met de Diamant Microdermabrasie wordt de huid met behulp van diamanten opzetstukjes gepolijst. De bovenste huidlaag wordt verwijderd waardoor er een nieuwe gladde huid tevoorschijn komt. Het geeft onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid. Microdermabrasie is geschikt om alle actieve werkstoffen hun werk te laten doen. Door het polijsten van de bovenste huidlaag en door de vacuümfunctie van het apparaat, wordt het natuurlijk herstelproces van de huid gestimuleerd. Hierdoor ontstaat er een verbetering van de huid.

Microdermabrasie kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals:

• Gladdere huid
• Verminderen pigmentvlekken
• Verminderen fijne rimpels
• Verminderen fijne littekens
• Verfijnen van de poriën
• Verwijderen van de dode huidcellen
• Egalere gelaatskleur
• Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
• Totale huidverbetering

Tijdens de intake maak ik samen met u een plan van aanpak om te kijken welke kuurvorm en producten het
beste bij u passen.

 

Acne

Acne vulgaris – in de volksmond ook wel acne genoemd – is een term voor puistjes en onzuiverheden. Acne is een veel voorkomende huidaandoening. Er bestaan verschillende soorten acne en er zijn diverse oorzaken voor acne aan te wijzen. Logischerwijs worden er verschillende producten en behandelmethoden gebruikt bij de behandeling van acne. Tijdens de intake maak ik samen met u een plan van aanpak om te kijken welke behandeling en producten het beste bij u passen.

Als u aanvullend verzekerd bent, vergoeden veel verzekeraars geheel of gedeeltelijk de kosten van de acnebehandeling. Informatie over de vergoeding is terug te vinden in uw polisvoorwaarden.

 

Spot Away

Met de Spot Away kunnen gemakkelijk fibromen, spinnaevi en bloedblaasjes verwijderd worden. De Spot Away is een effectieve en veilig behandeling met het principe elektrocoagulatie. Met de juiste voor- en nabehandeling is de behandelde plek met enkele dagen genezen.

Cellulite behandeling

Beautytriangle presenteert de PR Cell 2G. Het apparaat is ontwikkeld door Silhouette Tone in Canada. De PR Cell 2G is uniek in Nederland. Het is een apparaat dat door middel van een krachtige bindweefselmassage voor het lichaam de cellulite in fase 1 tot en met 4 verbetert en zelfs geheel laat verdwijnen.

Bij 95% van de vrouwen komt cellulite voor in verschillende fases, uiteenlopend van fase 1 (beginfase) tot en met fase 4 (ver gevorderd stadium). Cellulite kan ontstaan of verergeren door verschillende hormonale fases zoals: puberteit, zwangerschap en overgang. De ontwikkeling van cellulite is sterk afhankelijk van individuele en erfelijke factoren.

Wanneer u bij mij in de salon komt, zullen we samen een behandelplan opzetten, afhankelijk van in welke fase uw cellulite zich bevindt. De techniek die ik gebruik zorgt voor een diepe bindweefselmassage. Door deze diepe bindweefselmassage wordt de bloed- en lymfe circulatie gestimuleerd. Hierdoor kunnen opgehoopte
afvalstoffen op een natuurlijke manier het lichaam verlaten. Door deze betere circulatie zullen ophopingen en verklevingen zichtbaar verminderen of zelfs verdwijnen. Uw huid ziet er gladder en strakker uit!

De oorzaak van cellulite kunnen we helaas niet wegnemen, de cellulite zal langzaam weer verschijnen wanneer u stopt met de behandeling. Na deze intensieve kuur is het dus noodzakelijk om de behandeling gemiddeld één keer per vier weken te herhalen om het behaalde resultaat te behouden.

Tijdens de intake zal ik samen met u een behandelplan opstellen om te bekijken welke kuurvorm en producten het beste bij u passen.

TuiNa Chinese Massage voor nek, schouders en rug

TuiNa (Tui = duwen, Na = grijpen) massage kan worden toegepast om stagnaties op te heffen, om de vrije stroom te reguleren en te herstellen en zo de lichaamsweerstand te versterken.

Tijdens de behandeling worden er verschillende manipulatietechnieken toegepast, zoals vegen, wrijven, kneden, drukken, vibreren en passieve bewegingen om helende effecten te bewerkstelligen. Omdat deze technieken het lichaam stimuleren, geeft het lichaam een reactie, waardoor de weerstand wordt versterkt en stagnaties kunnen worden geëlimineerd.

TuiNa is uitermate geschikt voor het behandelen van vermoeidheid en stress, gericht op de nek, schouders en rug.